Om firmaet

Bag byggefirmaet Paul Holten Modernisering finder du mig, Paul Holten Lützhøft, som siden 1990 taknemmeligt har modtaget opgaver fra folk, som har anbefalet mig videre til deres venner og familie. 

Og hvorfor vælge mig? Fordi jeg er en ærlig og tillidsfuld samarbejdspartner med dyb indsigt i et bedt udsnit af fag- og totalentrepriser.

Find fem fejl…

Ja, det er såmænd mit "øgenavn" ude i byen. Det kan hurtigt komme til at lyde negativt, men det handler kort om godt om min evne til at opdage fejl og mangler ved byggerier.

Det er ikke bare mit job, det er min store hobby at finde frem til disse ting og sørge for, at der kommer styr på det - på en ordentlig måde. Alt for mange projekter bliver desværre startet forkert op.

Jeg arbejder for meget mere end pengene

"Jeg går ikke på arbejde for at lave en million, jeg går på arbejde for at lave tingene korrekt, hver gang". 

Velkommen til Paul Holten Modernisering, som udfører tømrer-, murer og malerentrepriser samt totale løsninger på hele Sjælland!

Reelle priser

Samvittighedsfuldt enkeltmandsfirma med 25 års erfaring uden annoncering

Geniale løsninger

Hvis håndværket skal være i orden og afsluttet perfekt

Ærlig og tillidsfuld

Rådgivning før byggeprojektet startes

Kontakt

Svaretid: Hurtigst muligt

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Paul Holten Modernisering v/Paul Holten Lützhøft​

Christianehøj 65, 1 tv, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 40 62 15 32

Om ​firmaet

Bag byggefirmaet Paul Holten Modernisering finder du mig, Paul Holten Lützhøft, som siden 1990 taknemmeligt har modtaget opgaver fra folk, som har anbefalet mig videre til deres venner og familie. Og hvorfor vælge mig? Fordi jeg er en ærlig og tillidsfuld samarbejdspartner med dyb indsigt i et bedt udsnit af fag- og totalentrepriser.